Over Ons

Een veel gehoorde uitspraak is dat men een gezond persoon herkend aan de staat van zijn of haar gebit. Gezonde tanden en tandvlees zijn vaak een afspiegeling van de algehele staat van de gezondheid van een mens.

Mooie rechte en witte tanden zijn een uitstraling van het zelfvertrouwen van een mens. Iemand met een brede mooie glimlach wordt vaak als een sympathiek mens gezien. Veel mensen die wel gezonde tanden hebben, maar hun eigen gebit niet mooi vinden, kunnen daar met behulp van advies en vaak geheel pijnloze behandelingen veel aan laten doen.

Aan de andere kant hangt er ook een bepaald stigma omtrent ontstoken tandvlees en een slechte adem, waar de anonimiteit van het internet een uitstekende oplossing voor biedt. Weinig patienten durven hun tandarts te vertellen over halitose (slechte adem) of zelfs over tandvleesproblemen, zoals bloedend tandvlees.

Tandvleesarts.nl is daarom een logisch initiatief om burgers te informeren over de mogelijkheden én de noodzaak om mondverzorging serieuzer aan te pakken.

– Team tandvleesarts.nl

 

over-ons-tandartsen